Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel Magyar Deutsch
BEMUTATKOZÁS
A Nemesbődi székhelyű MocyQua Kft. egy jól felszerelt motor és quad szerviz, autó-, motor- és quad gumiszerelő és centírozó műhely, melynek alapterülete közel 150m2. Cégünket 2008-ban alapítottuk, és 2009 elején sikerült megnyitni modern, színvonalas szervizünket. Szerelőnk több éve a szakmában van, ügyintézőnk pedig a kereskedelemben és az ügyvitelben szerzett tapasztalatokat.

Ezen ismeretek alapján építettük fel vállalkozásunkat, szem előtt tartva a régió igényeit. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb minőségű, gyors és kedvező árú szolgáltatást nyújtsuk.
A műhely korszerű gépekkel, magas minőségű szerszámokkal van felszerelve, így a robogótól a quadon keresztül a legnagyobb motorokig szinte bármit képesek vagyunk szervizelni.

Gumizó részlegünk 8"-17"-ig minden típusú kerék szerelésére és centírozására alkalmas. A motorkerékpárok kerekének gépi centírozásához külön kiegészítők állnak rendelkezésünkre.
Sikerült a legjobb országos beszállítókkal kapcsolatot kiépíteni, így a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk meghozni a kívánt alkatrészeket, ruházatot, kiegészítőket, kenőanyagokat.


Motoros felszerelés és ruházat, alkatrész kereskedelem
A jól ismert magas minőségű és kedvező árú Louis termékeket is be tudjuk szerezni a katalógus teljes kínálatából, közvetlenül Németországból.
2012-től a PartsEurope cég partnerei vagyunk, termékeiket rövid határidővel tudjuk szállítani. Kínálatuk megtekinthető interneten vagy személyesen katalógusból.
Köszönhetően szervizünknek és az ott dolgozó nagy szaktudású szerelőnknek, a megrendelt alkatrészt helyben be is tudjuk építeni, váratlan probléma esetén gyorsan megoldást tudunk találni.


Szeretettel várjuk minden kedves leendő és visszatérő ügyfelünket, aki igényes környezetben, minőségi és hozzáértő szolgáltatásra vágyik.


Üdvözlettel:

Ábrahám Gergely - Ügyvezető, tulajdonos
Ábrahám Tamás - Motorszerelő, tulajdonos
www.mocyqua.hu, www.quadszerviz.hu


 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MocyQua Kft. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu